Wie zijn wij ?

Mr Ellis Zeeuw van der Laan

In 2011 heeft Ellis zich met  het Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan gevestigd in Het Ondernemershuys In het Oriongebouw aan de Seinstraat.

Ellis heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na een studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit heeft zij haar rechten studie afgerond aan de Erasmus Universiteit In Rotterdam, met een afstudeerrichting in arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Na haar studie werkte Ellis onder andere in de hotelsector, bij de Brancheorganisaties Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en ANKO (kappers).

 

Als zelfstandig juridisch adviseur hield zij zich al bezig met de wet en regelgeving in het midden- en kleinbedrijf. In 2008 maakte zij de overstap naar de advocatuur. Ellis heeft zich verder gespecialiseerd in personen- en familierecht (echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatiekwesties, ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen, etc.) en jeugdrecht. Ook kan zij u bijstaan in arbeidsrechtelijke kwesties.

Ellis is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten, de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland de Gooische Advocaten Vereniging, De Gooische Arbeidsrecht advocaten vereniging.

Naast haar advocatenpraktijk is Ellis Actief in de Commissie Zorg en samenleving van de Gemeente Hilversum en is zij vrijwilliger bij PUM waarvoor zij projecten heeft uitgevoerd op het gebied van Hospitality en toerisme in verschillende landen waaronder, Nepal, Kenya, Sierra Leone en Rwanda. 

Mr. Ellis Zeeuw van der Laan

mail: ellis@advocatenkantoorzeeuwvanderlaan.nl

0644838835

Mr Julia Sol

Ellis wordt bijgestaan door mr. Julia Sol. Zij is afgestudeerd in de het familierecht aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in de richting privaatrecht met als verdieping personen- en familierecht. Tijdens haar studie was zij al werkzaam als student stagiair in de advocatuur, maar ook heeft zij als vrijwilliger gewerkt bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam.

 

Na het afronden van haar studie heeft zij vijf jaar als advocaat gewerkt, zowel in loondienst als zelfstandig. Hierbij was zij werkzaam binnen het familierecht, arbeidsrecht en strafrecht met de nadruk op het familierecht.

 

Naast haar werkzaamheden is zij nauw betrokken bij het onderwijs, zowel bij de oprichting als in de medezeggenschap. Sinds 2016 werkt zij als jurist bij Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan.