Wie zijn wij ?

Mr Ellis Zeeuw van der Laan

In 2011 heeft Ellis zich met  het Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan gevestigd in Het Ondernemershuys Hilversum.

Ellis heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na een studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit heeft zij haar rechten studie afgerond aan de Erasmus Universiteit In Rotterdam, met een afstudeerrichting in arbeidsrecht en sociaal verzekeringsrecht. Na haar studie werkte Ellis onder andere in de hotelsector, bij de Brancheorganisaties Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en ANKO (kappers).

 

Als zelfstandig juridisch adviseur hield zij zich al bezig met de wet en regelgeving in het midden- en kleinbedrijf. In 2008 maakte zij de overstap naar de advocatuur. Ellis heeft zich verder gespecialiseerd in personen- en familierecht (echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatiekwesties, ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen, etc.) en jeugdrecht. Ook kan zij u bijstaan in arbeidsrechtelijke kwesties (ontslag, sociaal verzekeringsrecht en horecarecht (vergunningen)).

Ellis is aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten, de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland de Gooische Advocaten Vereniging, De Gooische Arbeidsrecht advocaten vereniging en de Bedrijvenvereniging Hilversum.

​Naast haar werkzaamheden als Advocaat is Ellis bestuurslid van het Ondernemershuys en actief bij PUM  waarvoor zij hoteladvies projecten in  verschillende landen heeft uitgevoerd waaronder Vietnam, Rwanda en Nepal en Colombia.

Mr Ellis Zeeuw van der Laan

mail: ellis@advocatenkantoorzeeuwvanderlaan.nl

0644838835

Mr Julia Sol

Ellis wordt bijgestaan door mr. Julia Sol. Zij is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam in de richting privaatrecht met als verdieping personen- en familierecht. Tijdens haar studie was zij al werkzaam als student stagiair in de advocatuur, maar ook heeft zij als vrijwilliger gewerkt bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam. Na het afronden van haar studie heeft zij als advocaat gewerkt binnen het familierecht, arbeidsrecht en strafrecht. Naast haar werkzaamheden is zij betrokken geweest bij de oprichting van een vrije school in Amsterdam. Na haar verhuizing in 2016  naar Hilversum is zij als jurist aan de slag gegaan bij Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan.

Adres:

Seinstraat 22-III

(Ondernemershuys)
1223 DA  Hilversum

Noord-Holland, NL

© 2020 Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan