Over Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan​​

Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan onderscheidt zich door haar laagdrempelige, uitstekende en betaalbare dienstverlening.

 

Het advocatenkantoor bevindt zich in Het Ondernemershuys aan de Seinstraat 22 op de derde etage.  Het kantoor werkt samen met diverse financiële en fiscale specialisten waardoor eventuele aanvullende kennis direct beschikbaar is.

 

Zo mogelijk sta ik u bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo/toevoeging). Wanneer u niet in aanmerking komt voor een zogenaamde toevoeging bied ik u betaalbare rechtsbijstand waarbij rekening wordt gehouden met uw budget en persoonlijke omstandigheden. Ook vaste prijsafspraken zijn mogelijk.

 

De advocaat Ellis Zeeuw van der Laan en jurist Julia Sol  hebben een gedegen kennis van alle facetten van het personen- en familie- en jeugdrecht, maar ook voor zaken op gebied van arbeidsrecht, incasso’s en aansprakelijkheid kunt u bij ons terecht.

 

Gratis inloopspreekuur

Normaal gesproken is er op dinsdagmiddag een gratis inloopspreekuur tussen 15:00 en 17:00 uur.

 

In verband met het tegengaan van de verspreiding van het coronavirus kunt u niet inlopen op dinsdagmiddag. Wel kunt u mij uw vragen schriftelijk stellen en dan  word u door mij of Julia teruggebeld.

Bij een spreekuurvraag kan ik uw zaak kort bespreken. Al naar gelang uw vraag maak ik dan een vervolgafspraak.

 

Ik adviseer u dan ook om uw vraag voor te leggen per e-mail, telefoon of WhatsApp.

0657323048 (voicemail, sms en WhatsApp)

info@advocatenkantoorzeeuwvanderlaan.nl

Ellis Zeeuw van der Laan

Wij zijn aangesloten bij: