© 2016 Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan

Over Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan​​

Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan onderscheidt zich door laagdrempelige  goede en betaalbare dienstverlening  “rechtshulp voor ieder budget“.

 

Het advocatenkantoor bevindt zich in Het Ondernemershuys. In het Ondernemershuys zijn diverse financiële en fiscale specialisten gevestigd waardoor  eventuele aanvullende kennis  direct beschikbaar is.

 

Zo mogelijk staan wij u bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo). Wanneer u niet in aanmerking komt voor een zogenaamde Toevoeging  bieden wij u betaalbare rechtsbijstand waarbij wij rekening houden met uw budget en situatie.

 

De advocaten  hebben een gedegen kennis van alle facetten van het personen en familierecht  en jeugdrecht, maar ook voor zaken op gebied van arbeidsrecht, incasso’s en aansprakelijkheid kunt u bij ons terecht.

 

Gratis inloopspreekuur

Op dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur kunt u ons gratis inloopspreekuur bezoeken. In verband met de drukte, kan het zijn dat er een langere wachttijd is. Wij adviseren u dan ook om een afspraak te maken.

Bel: 035-6926010

 

Mocht dinsdag u niet uitkomen dan maken wij altijd een afspraak voor een ander tijdstip.