Over Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan​​

Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan onderscheidt zich door haar laagdrempelige, uitstekende en betaalbare dienstverlening.

 

Het advocatenkantoor bevindt zich in Het Ondernemershuys aan de Seinstraat 22.  Wij werken samen met  diverse financiële en fiscale specialisten  waardoor  eventuele aanvullende kennis  direct beschikbaar is.

 

Zo mogelijk staan wij u bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (pro deo). toevoeging  Wanneer u niet in aanmerking komt voor een zogenaamde 'toevoeging' bieden wij u betaalbare rechtsbijstand waarbij wij rekening houden met uw budget en persoonlijke omstandigheden.

vaste prijsafspraken zijn mogelijk.

 

De advocaat en jurist  hebben een gedegen kennis van alle facetten van het personen- en familie- en jeugdrecht, maar ook voor zaken op gebied van arbeidsrecht, incasso’s en aansprakelijkheid kunt u bij ons terecht.

 

Gratis inloopspreekuur

Op dinsdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur kunt u ons gratis inloopspreekuur bezoeken. In verband met de drukte, kan het zijn dat er een langere wachttijd is. Wij adviseren u dan ook om een afspraak te maken. Mocht dinsdag u niet uitkomen dan maken wij altijd een afspraak voor een ander tijdstip. Hiervoor kunt u bellen naar 035 - 692 60 10   of  0657323048 

Wij zijn aangesloten bij:

Adres:

Seinstraat 22-III

(Ondernemershuys)
1223 DA  Hilversum

Noord-Holland, NL

© 2020 Advocatenkantoor Zeeuw van der Laan